zasto.png

Naše usluge


            Naše usluge 

temp1-1395243793.jpg

Izvid objekta

Za klijente koji žele kreativna rješenja sa kvalitetnim materijalima, organizirali smo terensku posjetu Vašem objektu. Besplatan izvid Vašeg objekta sa točnim i detaljnim mjerenjem prostora, dogovaramo s našom klijentima širom Istarske županije.


Zatražite besplatan izvid u Vašem domu i mi ćemo rado Vas posjetiti, te Vam pružiti stručne savjete i kreativna rješenja za uređenje Vašeg doma.

  
 krojenje1.jpg 

Krojenje pločastih materijala

Vršimo uslugu krojenja za sve vrste pločastog materijala iz naše ponude:

-neoplemenjena i oplemenjena iverica
-šperploče i masivne ploče

Krojenje pločastih materijala radi se na modernim strojevima specijaliziranim za pločaste materijale od drva.


 optimiranje-m.jpg

 

Optimiranje krojnih lista

Optimiranje krojnih lista radimo po primitku Vaših mjera vodeći računa o makismalnoj iskoristivosti materijala koji se koristi. kantiranjem.jpg

Kantiranje

Usluge kantiranja vršimo visokokvalitetnim materijalom, ljepilom i trakom debljine od 0,5 do 0,2 mm. Sve materijale na kojima radimo kantiranje, uredno su i besprijekorno napravljene ivice.

 3dm.jpg 

3D Vizualizacija

Uslugu 3D vizualizacije Vašeg prostora radimo u Corpus programu koji  služi za kreiranje, prezentaciju i podršku u izradi namještaja. Program

omogućava aktivno sudjelovanje u kompletnom ciklusu izrade - od osnovnog dizajna, preko izrade radioničkih nacrta i kalkulacije troškova sve do 3D vizualizacije završnog proizvoda.
 

namjestajm.jpg

 

Izrada namještaja po mjeri

Za sve naše klijente koji žele namještaj po mjeri od kvalitetnih materijala nudimo izradu namještaja po vrlo povoljnim uvjetima sa dopremom i montažom u Vašem domu.

-ormarići za cipele, ugradbenii ormari, ormari sa kliznim vratima, kuhinjski elementi, kuhinjske radne ploče, stalaže, police

 transport.jpg 

Besplatna dostava robe

Za sve naše klijente osigurali smo besplatnu dostavu kupljenje robe, koja je uključena u prodajnu cijenu naših proizvoda i usluga. Naš cilj je da svakom našem klijentu maksimalno skratimo vrijeme od trenutka narudžbe do dostave gotovog materijala. Dostavu vršimo svojim voznim parkom u dogovoru sa našim klijentima.

 montaza.jpg 

Montaža u vašem domu

Kompletna usluga završava sa uredno montiranim proizvodima u Vašem domu, pa stoga u našoj ponudi imamo stručne montažere drvenih proizvoda.

Montaža za kupljene proizvode (namještaj) uključena je u cijenu naših proizvoda. Također možete zatražiti uslugu postave drvenih podnih obloga – parketa i laminata, kao i postavu stolarije kupljene u našem prodajnom centru.