zasto.png

O nama

O namaHOBI SERVIS  je moderna i kreativna  tvrtka na području Istarske županije koja se bavi prodajom, proizvodnjom i montažom proizvoda od drva u sklopu građevnog centra „Gratis“ u Rovinju.

Osnovu ponude HOBI SERVISA čine kvalitetne podne drvene obloge (parketi, laminati i seljački pod), stolarija, pločasti materijali, okovi, te sva ostala dodatna oprema potrebna za proizvodnju namještaja po mjeri i uređenje interijera. Tvrtka je osnovana 2013.g. od strane dugogodišnje uspješne trgovačke kuće „Gratis“ d.o.o. Sjedište, izložbeni salon i odjel proizvodnje nalaze se u građevnom centru u Rovinju.

 

Kako bi u najkraćem roku zadovoljili zahtjeve svojih kupaca, naša ponuda i logistika je na najvišem nivou, a to nam jamči vlastiti vozni park, skladište materijala sa velikim izborom proizvoda, stručno osoblje, moderni strojevi za obradu drva i dugogodišnje iskustvo u prodaji građevnom materijala i materijala za uređenje interijera. Uz široku ponudu kvalitetnih materijala vršimo i usluge izvida objekta, krojenja pločastih materijala od neoplemenjene i oplemenjene iverice, šperploča i masivnih ploča, optimiranje krojnih lista, kantiranje rubnom trakom, rezanje i bušenje pločastih materijala, 3D vizualizaciju interijera, te izrade namještaja po mjeri.

 

MISIJA

Svim našim kupcima i poslovnim partnerima kontinuirano pružati visokokvalitetnu prodajno-tehničku uslugu, uz kvalitetne materijale, koristeći stečeno iskustvo, znanje i podršku naših dobavljača.

 

VIZIJA 

Kontinuirano usavršavanje i ulaganje u novu tehnologiju, te razvoj novih usluga u cilju pružanja visokokvalitetne usluge koja će biti prepoznata na tržištu i svrstati našu tvrtku u sam vrh privrednih subjekata koji posluju na najvišim profesionalnim standardima, vodeći računa o zadovoljstvu svojih kupaca i poslovnih partnera.