zasto.png

Zašto posjetiti Hobi servis ?

            Zašto posjetiti Hobi servis ?


Jamstvo optimalne cijene i kvalitete

Jamčimo našim kupcima optimalan odnos cijene i kvalitete kupljenih proizvoda, što znači da su za svoj uloženi novac dobili odgovarajuću kvalitetu koja im jamči dugotrajnost i estetsku vrijednost interijera.

 

Tradicija, iskustvo i znanje

Osnivač tvrtke Hobi servis jedna je od najstarijih trgovačkih kuća u Istarskoj županiji, „Gratis“ d.o.o., koja svojim znanjem, kompetencijama i iskustvom već 23 godine uspješno posluje. Naše stručno osoblje, poslovni partneri i dobavljači u kombinaciji sa širokim prodajnim asortimanom jamac su kupcima da će odabrati prave proizvode i korisna rješenja.

 

Rok isporuke

Trudimo se u najkraćem roku zadovoljiti sve zahtjeve naših kupaca, pa stoga imamo vlastiti vozni park i tim montažera koji stoje na raspolaganju našim kupcima širom Istre.

 

Kvaliteta proizvoda

Kupovina u Hobi servisu je sigurna, te svi naši kupci mogu odabrati proizvode provjerene kvalitete koji jamče kupcima dugi vijek trajanja i estetsku vrijednost interijera. U našoj bogatoj ponudi imamo proizvode hrvatskih i europskih proizvođača visoke kvalitete prema EU standardima.

 

Inovativnost i stručna rješenja

Kontinuirano ulažemo u nove proizvode, tehnologiju i znanja svojih djelatnika, kako bi svojim kupcima pružili kvalitetna rješenja koja su prilagođena zahtjevima kupaca i modernom stilu življenja, te suvremenom i funkcionalnom opremanju interijera